Bonbons van
Rudolf Vermeulen

Heerlijke bonbons van melk-, pure of witte chocolade; we zorgen bij Rudolf Vermeulen vanuit onze kleinschalige fabriek voor een uitgebreid assortiment. Geniet u van luxe bonbons met een vulling, of heeft u een voorkeur voor een specifieke smaak? U vindt bij ons in de winkel zowel grote als kleine bonbons; heerlijk om zelf van te genieten of leuk om weg te geven.

Bonbons voor Pasen

Uiteraard zorgen we tijdens de feestdagen voor bijzondere bonbons, van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zijn de kinderen gek op chocolade-eieren tijdens pasen, of wilt u zelf graag luxe bonbons bestellen om deze mooie periode in het jaar te vieren? Melk, puur en wit; we zijn u graag va n dienst met de verschillende losse bonbons of luxe verpakkingen en doosjes. Daarnaast werken we natuurlijk aan de mooiste chocolade-paashaas van Waalre. Kom ‘m bij ons in de winkel bewonderen!

Chocolade met Sinterklaas

Chocolade en sinterklaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze uitgebreide ervaring en expertise met bonbons maakt ons de ideale hulp van de Sint, voor eenvoudige of massieve chocoladeletters in melk, puur of witte chocolade. Wilt u een exclusieve chocoladeletter bestellen, of bent u benieuwd naar de gevulde letters? Laat u verrassen door ons aanbod in de winkel.

Kerstbonbons

Tijdens de kerstdagen kunnen de kerstkransjes en kerstbonbons natuurlijk niet ontbreken, we zorgen er voor zowel in de kerstboom als op tafel voor dat u de keuze heeft uit tal van lekkernijen. Zoekt u een luxe bonbongeschenk voor vrienden of familie, of wilt u hen verrassen met de beste chocolade op tafel? We zien u graag bij ons in de winkel, waar we ook tijdens de kerstdagen zorgen voor een aangename warmte.