Over ons
Familie Vermeulen

Rudolf Vermeulen startte in 1939 met een kleinschalige chocolaterie in Waalre. Het bleek de start van een prachtig familiebedrijf, gebaseerd op handwerk, traditionele recepten en een kleinschalige productie van de beste chocolade.

Het was in 1965 toen zoon Rudi Vermeulen het roer overnam en de chocolaterie uit liet groeien tot een kleinschalige bonbonfabriek, nog altijd op basis van dezelfde kernwaarden. In 2005 was het vervolgens de beurt aan zijn zoon Rudi Vermeulen. Hij combineert de traditie van handwerk bonbon volgens het originele recept, met een kleinschalige en flexibele fabriek. Rudolf Vermeulen speelt daardoor moeiteloos in op uw wensen en gedachten, u bent bij ons aan het juiste adres voor de meest heerlijke losse bonbons, of luxe voorverpakte doosjes.

Bonbon workshops bij Rudolf Vermeulen

We beschikken over een uitgebreide ervaring en expertise, die we graag delen door middel van bonbon workshops. Wilt u zelf bonbons komen maken, bijvoorbeeld voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje? Het is een heerlijk idee met altijd een prachtig resultaat.

Wilt u een bonbon workshop boeken, heeft u vragen over onze bonbons of de werkwijze? Neem contact op via de contactpagina, we horen graag van u.