Workshop bonbons
en chocola maken

Chocolade is een heerlijke lekkernij, maar bovendien een leuk product om mee te werken. Chocolade laat zich gemakkelijk bewerken en vormt de ideale basis voor een prachtige creaties. Tijdens de workshops bonbons maken zorgen we bij Rudolf Vermeulen voor interessante achtergronden over chocolade en de verwerking daarvan. Vervolgens brengt u de zojuist opgedane kennis in de praktijk, we steken de handen uit de mouwen en gaan aan de slag met chocolade.

Workshop bonbons maken

We organiseren de workshops bonbons maken zowel voor volwassenen als voor kinderen, u heeft de keuze uit drie verschillende arrangementen. De workshops bonbons maken worden gehouden aan de Willibrorduslaan in Waalre.

De workshops bonbons maken worden gegeven op maandag tot en met vrijdag voor minimaal 5 personen, op zaterdag bent u welkom vanaf 7 personen. We organiseren de workshops bonbons maken op maandag tot en met vrijdag vanaf 17:30 uur, op zaterdag doen we dat vanaf 10:00 uur.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Stuur ons een e-mail naar info@rudolfvermeulenbonbons.nl, of maak gebruik van onze contactpagina.

Workshop bonbons maken (volwassenen)

De workshop bonbons maken voor volwassenen is zeer geschikt als familiefeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.We zorgen voor de juiste ondersteuning en jullie gaan zelf aan de slag met chocolade. De workshop bonbons maken levert een heerlijk eindproduct op waar jullie direct van kunnen genieten.

25 euro p.p.

Meer informatie

Luxe workshop bonbons maken (volwassenen)

De luxe workshop bonbons maken combineert het mooiste wat chocolade te bieden heeft.We gaan aan de slag met luxe vormbonbons en gebruiken we de tijd om bijzondere chocolade lolly’s te maken.Zelf aan de slag met luxe bonbons en de mooiste creaties? Dan is onze luxe workshop bonbons maken het best geschikt.

35 euro p.p.

Meer informatie

Workshop bonbons maken (kinderen)

De workshop bonbons maken voor kinderen zorgt voor een eerste kennismaking met chocolade. We zorgen voor een drankje en wat chocolade als warm welkom. We zorgen voor een rondleiding door onze fabriek, zodat de kinderen daarna zelf aan de slag kunnen met massieve chocolaatjes en chocolade lolly’s.

14,50 euro p.p.

Meer informatie